Een sterk staaltje vakmanschap en service
zomer2012079.jpg

Werken bij
Ferna Services

Wil jij deel uit maken van het team van Ferna Services? Bekijk dan hier onze actuele vacatures.

Technicus engineering / Werkvoorbereider-tekenaar

Als technicus engineering ben je een specialist in het maken en in elkaar zetten van zeer diverse toepassingen van verschillende soorten metaal. Je werkt met de verschillende materialen, systemen en besturingen. Ook bereken je de kosten en begeleid je het gehele project.

Werkzaamheden bestaan uit:
* tekenen en rekenen
* werk voorbereiden
* inmeten
* uitvoeren/opvolgen

Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces van offerteaanvraag naar voorbereiding naar fabricage naar montage. Je ontwerpt in Solidworks aan de hand van een schets of aangeleverde tekening, maakt productietekeningen en draagt zorg voor logistiek van de benodigde materialen. Een veelzijdige baan waarin je contact hebt met klanten en leveranciers en tegelijkertijd ook intern goed moet kunnen communiceren om samen tot een perfect eindproduct te komen.

Uren in overleg.

Meer informatie? Interesse? Neem contact op met Ferry Hermans (ferry@ferna.nl)

Ook BBL-studenten worden uitgenodigd te reageren op deze vacature! Volg de link!

(BBL) Technicus engineering

Allround medewerker productie techniek (ook BBL mogelijkheden)

  • CONSTRUCTIEBANKWERKER
    LEUNINGEN & CONSTRUCTIE
  • GECERTIFICEERDE CO2 LASSER
  • GECERTIFICEERDE TIG LASSER

Bij Ferna Services, specialist in metaalbewerking, ga je aan de slag met veel afwisselende las-, montage- en constructiewerkzaamheden. Je hebt gouden handen en bent een zeer belangrijke schakel in het productieproces.

Kom jij ons vakkundige team versterken? Neem direct contact op met Marinus Knoops (marinus@ferna.nl)

BBL is ook mogelijk! Een BBL-opleiding is een opleiding waarbij je werkt en leert tegelijkertijd. Als je een BBL-opleiding volgt ga je werken bij een erkend leerbedrijf, verdien je alvast iedere maand een salaris en ga je af en toe naar school om de theorie te leren. Volg de link voor meer informatie!

(BBL) Allround medewerker productie techniek

Medewerker productietechniek (BBL)

Heb jij interesse in metaal en wil je graag werken en leren combineren bij een Erkend Leerbedrijf in de omgeving van Roosendaal? Wij zijn op zoek naar nieuw talent en zoeken een enthousiaste BBL-Leerling Medewerker Productietechniek Metaal.

Volg de link voor meer informatie!

(BBL) Medewerker productie techniek

BOL/BBL - Leerling Logistiek medewerker

Heb jij interesse in techniek en wil je graag werken en leren combineren bij een Erkend Leerbedrijf in de omgeving van Roosendaal? Wij zijn op zoek naar nieuw talent en zoeken een enthousiaste BBL-Leerling Logistiek Medewerker.

Volg de link voor meer informatie!

BOL/BBL leerling Logistiek medewerker