Een sterk staaltje vakmanschap en service
wubben.jpg

Tankbouw & tankonderhoud

Specialist in alle formaten en alle soorten staal

Ferna Services heeft ruime ervaring met het bouwen van verticale & horizontale stalen opslagtanks in alle formaten. Wij zijn gespecialiseerd in industriële tanks, procestanks en drukvaten en leveren in alle formaten. De tanks bouwen wij in onze ruime werkplaats of op locatie. Het onderhouden, modificeren en repareren van opslagtanks is sinds lange tijd een belangrijk onderdeel binnen ons bedrijf.

  • Veiligheid en kwaliteit
  • Professioneel en betrouwbaar
  • Flexibel en snelle levertijd

Moderne productiefaciliteiten en machinepark

Met een uitgebreide werkplaats, een modern machinepark en gekwalificeerde medewerkers kunnen wij de meest uiteenlopende werkzaamheden optimaal uitvoeren in zeer korte tijd. Dit betekent dat wij in staat zijn altijd ijzersterke maatwerkproducten van hoogwaardige kwaliteit en met een optimale snelheid te leveren. Wij kennen een sterke focus op veiligheid en kwaliteit bij ieder project.

Onze moderne productiefaciliteiten zijn helemaal afgestemd op het leveren van maatwerk. Vrijwel alle metaalbewerkingen, waaronder walsen, zetten, lassen, conserveren etc. voeren wij in eigen huis uit. Hierdoor zijn wij in staat om uw producten exact naar uw wensen af te werken.

Onze werkplaatsen voor koolstofstaal en roestvaststaal zijn van elkaar gescheiden. Daarbij hebben we ruime ervaring als het gaat om de verwerking van diverse materiaalsoorten.

Voor het vervaardigen van dragende constructiedelen zijn wij gecertificeerd volgens EN1090 executieklasse 3.

Bekijk hier ons machinepark

Nieuwste technologieën

Ferna Service is een bekende speler binnen tankonderhoud. Wij hebben de benodigde kennis en materiaal in huis voor het vervangen en repareren van tankbodems, daken en wanden en het fabriceren van mangaten, nozzles en vijzelsteunen. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en ons uitgebreide machinepark (waaronder water- en plasma-lasersnijden) en het vakmanschap van onze medewerkers.

Bekijk ons machinepark

Uitvoering

Wij voeren deze projecten compleet uit van engineering, tot de bouw van tanks alsook tot onderhoudstrajecten van tanks. Meer weten over wat wij kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

en nog veel meer

Naast het verrichten van fabricage werkzaamheden verzorgen wij ook materiaal en las-onderzoek. Te denken valt daarbij aan non-destructiefonderzoek door derden, bijvoorbeeld röntgen-, ultrasoon-, magnetisch- en penetrantonderzoek en destructieve materiaal- en lasonderzoek.

Daarnaast kunnen wij zorgen dat de gemaakte werken worden geconserveerd, zoals stralen, verzinken, natlakken en poedercoaten. Wij dragen de zorg voor de begeleiding en inspectie van deze conservering. Wij zijn in staat uw ijzersterke maatwerkproducten van hoogwaardige kwaliteit en met een optimale flexibiliteit, snel te kunnen leveren. Wij kennen een sterke focus op veiligheid en kwaliteit bij ieder project.

Neem contact met ons op

onze certificeringen

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd? Heeft u een vraag? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

lasser.png