Een sterk staaltje vakmanschap en service
stapelenbuiten034.jpg

Staalconstructie

Kwaliteit en vakmanschap

Ferna Services kan vanuit haar ruime industriële ervaring een deskundig team inzetten voor het ontwerp en de productie van allerlei staalconstructies. Wij denken graag met u mee voor de engineering als productie van zowel halffabricaten en/of eindproducten van diverse soorten materiaal als staal, rvs en aluminium. We regelen de fabricage vanuit het ontwerp tot en met montage, onderhoud en reparatie, evenals het lasonderzoek en het bijbehorende fabricageboek. Is een constructie te groot voor transport over de weg, dan is het voor ons eenvoudig het vervoer via het water te regelen.

  • Kwaliteit en vakmanschap
  • Snelle levertijd en service
  • Flexibele en betrouwbare partner

Staalconstructie laten maken?

Ferna Services engineert en produceert diverse staalconstructies voor o.a. diverse industrieën, scheepsbouw en offshore-installaties. We beschikken over gecertificeerde lassers in alle lasvormen en kwaliteiten met garantie tot het afleveren van een zeer hoogwaardig product.

Neem hier contact op!

Moderne productiefaciliteiten en machinepark

Met een uitgebreide werkplaats, een modern machinepark en gekwalificeerde medewerkers kunnen wij de meest uiteenlopende werkzaamheden optimaal uitvoeren in zeer korte tijd. Dit betekent dat wij in staat zijn altijd ijzersterke maatwerkproducten van hoogwaardige kwaliteit en met een optimale snelheid te leveren. Wij kennen een sterke focus op veiligheid en kwaliteit bij ieder project.

Onze moderne productiefaciliteiten zijn helemaal afgestemd op het leveren van maatwerk. Vrijwel alle metaalbewerkingen, waaronder walsen, zetten, lassen, conserveren etc. voeren wij in eigen huis uit. Hierdoor zijn wij in staat om uw producten exact naar uw wensen af te werken.

Onze werkplaatsen voor koolstofstaal en roestvaststaal zijn van elkaar gescheiden. Daarbij hebben we ruime ervaring als het gaat om de verwerking van diverse materiaalsoorten.

Voor het vervaardigen van dragende constructiedelen zijn wij gecertificeerd volgens EN1090 executieklasse 3.

Bekijk hier ons machinepark

Leuningen en bordessen

Ferna Services heeft door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd in de engineering en het vervaardigen van leuningen en bordessen voor bedrijven en particulieren.

De professionele eindresultaten zijn terug te vinden bij tal van industriële bedrijven, maar ook in zorg- en onderwijsinstellingen en woningen.

Ijzersterke projecten

Trappen en liftschachten

Van een eenvoudige trap tot complete trappentorens, recht of gedraaid, industrieel of design, met of zonder kooiladder. In alle mogelijke esthetische vormen en diverse materialen tekent en levert Ferna Services passend vakwerk voor de diverse doeleinden en locaties.

Ijzersterke projecten

Maatwerk voor bedrijven en particulieren

Ferna Services is gespecialiseerd in het vervaardigen van staalconstructies, tegelijkertijd denken wij graag mee om in iedere gewenste situatie een passende oplossing te creëren. Van creatieve kunstenaars tot hoveniers, geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg. Maatwerk is ons belangrijkste uitgangspunt. Wij denken dan ook graag mee met de uitvoering van uw wensen en bieden hierbij onze diensten aan. Door onze goed uitgeruste werkplaats hebben wij de mogelijkheid om zeer nauwkeurig aan uw wensen te voldoen.

Ijzersterke projecten

En nog veel meer

Naast het verrichten van fabricage werkzaamheden verzorgen wij ook materiaal en las-onderzoek. Te denken valt daarbij aan non-destructiefonderzoek door derden, bijvoorbeeld röntgen-, ultrasoon-, magnetisch- en penetrantonderzoek en destructieve materiaal- en lasonderzoek.

Daarnaast kunnen wij zorgen dat de gemaakte werken worden geconserveerd, zoals stralen, verzinken, natlakken en poedercoaten. Wij dragen de zorg voor de begeleiding en inspectie van deze conservering. Wij zijn in staat uw ijzersterke maatwerkproducten van hoogwaardige kwaliteit en met een optimale flexibiliteit, snel te kunnen leveren. Wij kennen een sterke focus op veiligheid en kwaliteit bij ieder project.

Neem contact met ons op

onze certificeringen

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd? Heeft u een vraag? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

lasser.png