Een sterk staaltje vakmanschap en service

Ferna in de Jeugdronde 2022

 01 augustus 2022

Heeft u ons de afgelopen week ook door Roosendaal en omstreken zien rijden in de karavaan van de Jeugdronde?

Maatschappelijke betrokkenheid en ondersteuning zijn erg belangrijk voor Ferna Services. Als bedrijf dat haar wortels al ruim 15 jaar in Roosendaal heeft, hechten wij grote waarde aan het steunen van een prachtig evenement voor sportieve jeugd uit onze omgeving.

Tijdens de Nationale Jeugdronde fietsen kinderen tussen de 10 en 14 jaar oud elke dag een etappe en een wedstrijdonderdeel, gevolgd door een avondprogramma. De wedstrijdonderdelen zijn een ploegentijdrit, een individuele achtervolging, een verkeersdoolhof, een veldrit, een behendigheidsparkoers en een hinderniscriterium.

Alle kinderen zetten hun beste beentje voor en hebben vooral veel plezier tijdens deze eerste week van de zomervakantie. Voor deze blije gezichten van de kinderen en vele vrijwilligers sponsoren wij dit evenement. Wij sponseren onze eigen Ferna-ploeg, het dagploegenklassement en verzorgen de auto voor de Jeugdronde Miss. 

Op de foto's zijn de geconcentreerde en blije gezichten van de deelnemers goed te zien. Dat is genieten! Wij kijken er met veel plezier op terug! Tot volgend jaar! 

Heeft u ons de afgelopen week zien rijden en bent u nieuwsgierig geraakt naar de mogelijkheden die wij u, zowel zakelijk als particulier, kunnen bieden?
Wij verwerken staal in de breedste zin van het woord. Onze kracht ligt in werken op kwaliteit en levertijd. Neem een kijkje op onze website, LinkedIn en Facebook-pagina.

Wilt u meer weten over de Nationale Jeugdronde? Neem een kijkje op hun website!

Meer nieuws

foto1.jpg

Een reis door het heelal; een informatief wandelpad in Wouwse Plantage

In Wouwse Plantage kun je voortaan van planeet naar plane...

Lees dit bericht
uisorde3.jpg

Stukske in de Kwakkelkraant 'Sponsor 'uisorde'

Evenals voorgaande jaren mochten wij ook dit jaar de 'uis...

Lees dit bericht
3.jpg

Tullepetaonsnieuws uit onze werkplaats!

Uisorde 2022 Tullepetaonestad

Lees dit bericht

onze certificeringen

Neem contact met ons op!

Geïnteresseerd? Heeft u een vraag? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

lasser.png